Frescopf Napisano 18 Lipca 2013 Share Napisano 18 Lipca 2013 Witam Poszukuję schemat malowania dla Me 110F w wersji nocnej ale niemiecki z II WW. Planuję budowę Me 110F z Eduarda ale w zestawie co mam jest tylko malowanie rumuńskie. Sprawdzałem w necie ale do tej wersji informacji jest mało. Jeśli ktoś może pomóc będę wdzięczny. Mogę pomóc w temacie dokumentacji do innych maszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 18 Lipca 2013 Share Napisano 18 Lipca 2013 Witaj, spróbuję coś na jutro/pojutrze poszperać; nie obiecuję ale może się uda coś znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 18 Lipca 2013 Share Napisano 18 Lipca 2013 a w publikacji Militaria Messerschmitt Bf-110 vol.2 szukałeś? było tam sporo różnych zdjęć wszystkich wersji i tablice barwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frescopf Napisano 18 Lipca 2013 Autor Share Napisano 18 Lipca 2013 Tak szukałem w publkacjach polskich i obcojęzycznych. Udało mi sie znaleść cztery malowania Me110F, ale żadnego jako nocny myśliwiec. Najwięcej znalazłem na rozyjskiej stronie http://wp.scn.ru ale znowu to samo .... nic z nocnego myśliwca. W Berlinie w Muzeum Techniki jest odrestaurowany Me 110F, ale jest to wersja z frontu wschodniego(chyba F2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdas Napisano 19 Lipca 2013 Share Napisano 19 Lipca 2013 Witam Wydawnictwo Militaria , Luftwaffe 1939-1945. Myśliwce Nocne , są dwa zdjęcia , podaj maila to podeśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frescopf Napisano 19 Lipca 2013 Autor Share Napisano 19 Lipca 2013 Dzięki za pomoc. Email wysłany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi