hobiz Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 Witam serdecznie . Mam pomalowany i po części złożony model włoskiego krążownika "Zara" w skali 1:400 firmy Tauro Model . Zaginął mi schemat klejenia i malowania . Czy była by możliwość załatwienia takiego schematu ? Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Może zobacz w sklepie MojeHobby, mają zdjecia instrukcji do wielu modeli Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Witaj, zobacz czy Ci to wystarczy: http://www.modellmarine.de/index.php?option=com_content&view=article&id=272:tauro-schwerer-kreuzer-rnzara-1400&catid=66 Pozdrawiam...Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hobiz Napisano 28 Lipca 2013 Autor Share Napisano 28 Lipca 2013 Wszystko by było pięknie i ładnie , gdyby te plany były większe i bardziej wyraźne . Czy mógłbyś coś na to poradzić ? Oczywiście próbowałem powiększyć , ale odbijało się to na wyrazistości obrazu . Inaczej mówiąc g....o można było odczytać . Pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi