kreator86 Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 P-51D Mustang 44-15648 pilot: 1st Lieuntenat Spurgeon N.Ellington (17.10.1919- 10.12.1945) Odznaczony: Distinguished Flying Cross Jednostka: 15 Armia Powietrzna USA; 332 Grupa Myśliwska "Tuskegee Airmen" (Red Tails) 100 Eskadra Owiewka zostanie jeszcze poprawiona i dojdzie masz anteny. To już mój 4 Mustang w tym roku (mam po dwa w wersji B i D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 Jest lepiej niż było, ale z błędów krzywa owiewka i brak maskowania najbardziej rzucają się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hetzer Napisano 5 Sierpnia 2013 Share Napisano 5 Sierpnia 2013 tez mi sie udalo ten model popelnic, swietna jakosc za taka cene owiewki przyklejac nie trzeba bylo, swietnie sie trzyma bez pomocy klejow, do tego pasuje jak ulal i mozna rowniez zamknac:) Dekale da sie wyprostowac? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi