Michalw Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Ale jakie wydanie ? Z którego roku ? Bo trochę tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Witaj Tak na szybko masz link do późniejszego wydania: http://www.mojehobby.pl/products/PZL-37-Los-Polski-sredni-bombowiec-z-okresu-II-wojny-swiatowej.html Jeśli by interesował Cię ten z lat 80-tych to mógłbym Ci skany przesłać, ale dopiero po powrocie z urlopu (tj. po 11.08) Pozdrawiam...Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Nie wiem ja kz instrukcjami ale wiem że kilka osób z forum dzwoniło do plastyka i mówili że nie było w opakowaniu np owiewki od miga 21. Podobno odbiera miła obsługa i mogą wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Nie ma za co, cieszę się że mogłem pomóc. A przy okazji wystarczy samo "Sławku" (wystarczająco już życie mnie postarza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi