Marwaw Napisano 2 Października 2007 Autor Share Napisano 2 Października 2007 też będą pod but ? A jakie wersje robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Też Nr 1. to H3/H4 z Savanger-Sola KG 26 latające na bombardowania na północny wschód UK w trakcie Bitwy o Brytanię. Z dodatków komora bombowa Eduarda, blaszki do kokpitu i trochę blaszek na zewnątrz + jakieś własne dodatki. Nr.2 Jeszcze nie sprecyzowany, ale chodzi mi po głowie, albo malowanie morskie, albo zimowe z rejonu Finlandii, jeszcze nie podjąłem decyzji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 3 Października 2007 Autor Share Napisano 3 Października 2007 Zapowiada się ciekawie. Również myślę nad drugim tym razem dla siebie i ten na bank będzie z torpedami. Heinkala już praktycznie skończyłem, zostały mi tylko anteny. Tak a propos do czego służyły te prętowe anteny z dołu kadłuba, zapomniane zarówno przez Monogram jak i Edka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 Tak a propos do czego służyły te prętowe anteny z dołu kadłuba, zapomniane zarówno przez Monogram jak i Edka? Jest to jedna z anten urządzenia radiowo-nawigacyjnego FuB-1, dolna konkretnie, górna znajdowała się na głównym maszcie antenowym. To tyle. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 4 Października 2007 Autor Share Napisano 4 Października 2007 No i fajnie, w najbliższym czasie zajmę się tym tematem.Na razie wrzuciłem na stronę kilka zdjęć, w tym ogólnych planów dla co bardziej niecierpliwych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 Myślę, że akurat jest to dość prosta rzecz do dorobienia w modelu i nawet mam kilka pomysłów jak to wykonać, aczkolwiek dokładnego planu instalacji niestety nie posiadam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 5 Października 2007 Autor Share Napisano 5 Października 2007 Ja to już zrobiłem wczoraj i zakończyłem budowę. Antenie podkadłubową wykonałem z polistyrenowych prętów i cienkiego drutu, górna z nitki z rajstop. Pozostał tylko sesja fotograficzna, którą mam nadzieję zrobić w najbliższym czasie, tak aby w poniedziałek wrzucić zdjęcia na stronę. Wtedy będzie można butować, glanować, obsobaczyć itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 5 Października 2007 Share Napisano 5 Października 2007 Powiem Ci Marcin, że jak zrobiłeś zdjęcia mniej pod but to mi sie ten RLM 02 w kabinie zaczął podobać ale w sumie fajny temat z tego wyszedł Pozdrawiam i czekam na fotki w galerii Jak będziesz robił swojego to możemy mini projekcik grupowy uskutecznić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 8 Października 2007 Autor Share Napisano 8 Października 2007 Fotki do galerii wrzucone, jest również nowa galeria z gotowym modelem. Teraz można butować, glanować itp. RLM 02 Marcinie jest jednak zbyt oliwkowy i Vallejo musi to poprawić, a co do projektu grupowego pomysł zacny, ale w dalekiej przyszłości (jeśli chodzi o mnie) na razie muszę zmienić tematykę a klejenia mam podobnie jak ty na ładnych kilka lat. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi