Stifler Napisano 13 Sierpnia 2013 Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Witam Bede wdzieczny za pomoc w stworzeniu polskich tablic rejestracyjnych, kupujac nasz wymarzony model niestety italeri czy revell nie chca nas milo zaskoczyc i dorzucic nasze blachy ( a na helmutowskie juz nie moge patrzec) tak wiec fajnie jak znajda sie osoby ktora zechca podzielic sie swoja wiedza - w jakim programie to zrobic i czy mozna sobie fajnie przerobic wedle swojego uznannia aby dopasowac do swojego wojewdztwa lub wpisac jakies swoje imie lub swoj wyraz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobster2005 Napisano 13 Sierpnia 2013 Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Witam, kiedyś w internecie była dostępna czcionka ze wzorem liter z polskich tablic. Dzięki niej można tworzyć dowolne kombinacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 14 Sierpnia 2013 Share Napisano 14 Sierpnia 2013 Takie cusik? Nawiasem mówiąc widać, że nie szukałeś bo mi zajęło to 15 sekund razem z tą tablicą ---> http://pl.platesmania.com/pl/informer Google + hasło: "generator tablic rejestracyjnych" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stifler Napisano 14 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2013 Nawiasem mówiąc widać, że nie szukałeś bo mi zajęło to 15 sekund razem z tą tablicą ---> http://pl.platesmania.com/pl/informer Google + hasło: "generator tablic rejestracyjnych" ... Przyjme kazda uwage bo mi sie ta stronka jest naprawde przydatna Pytalem o to prywatnie 2 osoby i tez nie wiedzialy jak to zrobic tak wiec widac idzie to Tobie duzo szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stifler Napisano 14 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2013 Dzieki wam za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Nawiasem mówiąc widać, że nie szukałeś bo mi zajęło to 15 sekund razem z tą tablicą ---> http://pl.platesmania.com/pl/informer Google + hasło: "generator tablic rejestracyjnych" ... Przyjme kazda uwage bo mi sie ta stronka jest naprawde przydatna Pytalem o to prywatnie 2 osoby i tez nie wiedzialy jak to zrobic tak wiec widac idzie to Tobie duzo szybciej Mam nadzieję, że to się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stifler Napisano 16 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Jasne juz sie przydalo dobra stronka do tablic imiennych i prywatnych ze swoich okolic w sumie to chyba mozna zrobic kazde jakie tylko sa tak wiec gdzie mam wyslac browara:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Jasne juz sie przydalo dobra stronka do tablic imiennych i prywatnych ze swoich okolic w sumie to chyba mozna zrobic kazde jakie tylko sa tak wiec gdzie mam wyslac browara:) Hehehe, cieszę się, że się przydało i to mi wystarczy Za browara dzięki, ale nie pijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi