Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Bede wdzieczny za pomoc w stworzeniu polskich tablic rejestracyjnych, kupujac nasz wymarzony model niestety italeri czy revell nie chca nas milo zaskoczyc i dorzucic nasze blachy

( a na helmutowskie juz nie moge patrzec)

tak wiec fajnie jak znajda sie osoby ktora zechca podzielic sie swoja wiedza - w jakim programie to zrobic i czy mozna sobie fajnie przerobic wedle swojego uznannia aby dopasowac do

swojego wojewdztwa lub wpisac jakies swoje imie lub swoj wyraz.

Pozdrawiam

Napisano

Witam, kiedyś w internecie była dostępna czcionka ze wzorem liter z polskich tablic. Dzięki niej można tworzyć dowolne kombinacje.

Napisano

Nawiasem mówiąc widać, że nie szukałeś bo mi zajęło to 15 sekund razem z tą tablicą ---> http://pl.platesmania.com/pl/informer

Google + hasło: "generator tablic rejestracyjnych" ...

Przyjme kazda uwage bo mi sie ta stronka jest naprawde przydatna

Pytalem o to prywatnie 2 osoby i tez nie wiedzialy jak to zrobic tak wiec widac idzie to Tobie duzo szybciej

Napisano
Nawiasem mówiąc widać, że nie szukałeś bo mi zajęło to 15 sekund razem z tą tablicą ---> http://pl.platesmania.com/pl/informer

Google + hasło: "generator tablic rejestracyjnych" ...

Przyjme kazda uwage bo mi sie ta stronka jest naprawde przydatna

Pytalem o to prywatnie 2 osoby i tez nie wiedzialy jak to zrobic tak wiec widac idzie to Tobie duzo szybciej

Mam nadzieję, że to się przyda

Napisano

Jasne juz sie przydalo dobra stronka do tablic imiennych i prywatnych ze swoich okolic w sumie to chyba mozna zrobic kazde jakie tylko sa tak wiec gdzie mam wyslac browara:)

Napisano
Jasne juz sie przydalo dobra stronka do tablic imiennych i prywatnych ze swoich okolic w sumie to chyba mozna zrobic kazde jakie tylko sa tak wiec gdzie mam wyslac browara:)

Hehehe, cieszę się, że się przydało i to mi wystarczy Za browara dzięki, ale nie pijam