Stifler Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam Przedstawiam wam moja pierwsza ciezarowke MAN TGX XXL, wersja praktycznie pudelkowa z wyjatkiem 3 elementow z akcesoriow italeri i przednich swiatel - wiem kabelki musze schowac i zrobie to pozniej:) Baza Motip autoweiss klar gunze 501. Dodam ze zalezalo mi sklejeniu "czystego" modelu natomiast mimo checi nie obeszlo sie bez paru potkniec przy tworzeniu MANa, ale postaram sie je wyeliminowac przy kolejnych pracach a takze z powodu paniki ze pogorsze niz polepsze nie odwazylem sie pomalowac uszczelek w szybach. Zapraszam do Galerii Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz13 Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Gratulację, świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Jak na pierwszą ciężarówke to wyszło elegancko . Modyfikacje wyszły na dobre . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Faktycznie schowaj kabelki i to koniecznie bo trochę psują znakomity efekt twojej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stifler Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Dziekuje za pozytywne komentarze, milo to czytac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Na widok takiego modelu nie da się wypowiedziec niepozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syzmond Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Piękny model , ma on może uchylaną kabinę , i silnik? Skąd masz takie oponki? Jaki to jest numer pojazdu? (firma , i n.katalogowy) Model 9/10 za te kable :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stifler Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2013 syzmond, Dzieki, model to MAN TGX XXL Italeri 3877 1:24 opony sa z pudelka zwykle plus kalkomania ktora jest w zestawie. Man i Daf to najprostsze modele ciezarowek tak wiec ani silnika ani uchylanej kabiny nie ma na poczatek uwazam w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syzmond Napisano 20 Sierpnia 2013 Share Napisano 20 Sierpnia 2013 syzmond, Dzieki, model to MAN TGX XXL Italeri 3877 1:24 opony sa z pudelka zwykle plus kalkomania ktora jest w zestawie. Man i Daf to najprostsze modele ciezarowek tak wiec ani silnika ani uchylanej kabiny nie ma na poczatek uwazam w sam raz Dzięki :P , ja taki jestem , że nigdy nie idę na łatwiznę , i na początek padło na scanie r144l italeri no743 Wyszła mi nie najlepiej , ale się starałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 20 Sierpnia 2013 Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Jak tak wyglada Twoj pierwszy model, to ja czekam na kolejne . Swietna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Swietny i czysto wykonany model. Ladnie wykonales uszczelki przednich kloszy i szkla tylnych kloszy. Brakuje tylko uszczelek i lin podzialu. Rury wydechowe mogles od srodka pomalowac na czarny kolorek, wygladaly by bardziej naturalnie. Poza tym, kawal dobrej roboty :-) Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi