Artur Domański Napisano 1 Czerwca 2006 Share Napisano 1 Czerwca 2006 A ja jeszcze zauwazyłem: Chyba delikatnie opadłu stateczniki Zły kolor wnęk podwozia i goleni podwozia głównego Zły odcień niebieskiego na całym modelu, powienien być zdecydowanie ciemniejszy - FS15042 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 1 Czerwca 2006 Share Napisano 1 Czerwca 2006 Chyba jej jednak nie ma (nie chodzi o maszt, chodzi o antene, to taki kawał drutu miedzy masztem a statecznikiem) Zdjęcia poprawiłeś, jednak chcąc pokazac szczegóły nie podsuwaj aparatu tak blisko jak na tej focie z wnęką podwozia. Ono jest zrobione na granicy ostrości obiektywu i myslę ze autofokus miał problemy. Przecież zawsze można wykadrowac w jakims programie graficznym natomiast wyraźnie widac ze zdjęcie jest niedoświetlone i mimo ze z bliska zadnych szczegółów nie widać. Mnie się coś wydaje ze ze to sfalowanie poszycia w okolicy kabiny to slady po "manipulatorach" na niezbyt dobrze wyschniętej powłoce lakierniczej:) Ale pierwsze zdjęcie jest superrrrr!!!! Jakby było inne tło, w ktorym nie było by widać wnętrza pokoju mogłoby śmiało wyladować na pierwszej stronie MW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schmmitt Napisano 2 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2006 No to odpowiadam na zarzuty -Stateczniki nie opadły tylko zdjęcie jest robione letko z góry. -Co do kolorów wnęki podwozia itp żeczy są malowane według instrukcji więc italiery ma błąd w instrukcji. -Samolot jest tak pomalowanyponiewarz nie mogłem znaleść odpowiedniej farby -Co do antenteny to udowodnie że nie było żadnego drutu między masztem a statecznikiem tylko musze zaleść jedną książkę. A co do pierwszego zdjęcia wpadł mi pomysł aby zrobić zdjęcie z kręconcym się śmigłem i wkleić je na jakieś tło z palmami. Dziśaj zrealizuje ten pomysł i wkleje tu zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schmmitt Napisano 2 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2006 Jednak się okazało że miał antenne - już ją dorobilem. Postanowiłem się nie męczyć z przenoszeniem zdjęcia na tło palm tylko zrobiłem zdjęcie na zielonym tle oto one : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Czerwca 2006 Share Napisano 2 Czerwca 2006 fajny modelik, mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi