senn.makk Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 (edytowane) ... Edytowane 24 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 zmniejsz zdjęcia , bo sie forum rozjechało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Czy ja dobrze widzę Notek na ramkach samochodu wyścigowego? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 O co ty pytasz Tomku??? Życze powodzenia w pracach nad modelem. Widzę, że to dopiero początek, ale temat zapowiada się bardzo ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Notek to ta jajowata część w lewym górnym rogu na małej szarej ramce. Umożliwia budowę modelu wojskowego, bo to lampa używana przez Niemców w II wojnie światowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senn.makk Napisano 13 Września 2007 Autor Share Napisano 13 Września 2007 Notek to ta jajowata część w lewym górnym rogu na małej szarej ramce. Umożliwia budowę modelu wojskowego, bo to lampa używana przez Niemców w II wojnie światowej. Wywalę to i będzie :P Ten model to w ogóle jest jakaś pomyłka - nic nie pasuje, wszystko trzeba piłować / ciąć - prawie jak w rzeczywistości przy budowie takiego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 A to taki akcent dla nas, pancernych ramki zapewne wspólne dla zmilitaryzowanej wersji (chyba jest jeszcze policja?) i im się nie opłacało jej usuwać. A relację obejrzałem z ciekawości i będę oglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Super projekt! Ostatnio przez przypadek zobaczyłem co to Rat Rod i bardzo mi się to podoba narazie jest ok, ladnie bedzie z tym niskim dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi