Super Moderator Greif Napisano 8 Lipca 2018 Super Moderator Share Napisano 8 Lipca 2018 można w granicy rozsądku oczywiście, max do 1h godziny pracy potem pauza, ja ostatnio basen pompowałem ;) a też mam 2 wiatraki, owszem dół był dość ciepły ale dał radę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
active Napisano 8 Lipca 2018 Share Napisano 8 Lipca 2018 można w granicy rozsądku oczywiście, max do 1h godziny pracy potem pauza, ja ostatnio basen pompowałem ;) a też mam 2 wiatraki, owszem dół był dość ciepły ale dał radę ;) co masz na myśli 1h pracy ? to że kompresor cały czas non stop ładuje butle przez 1h ? mój chyba by się stopił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 8 Lipca 2018 Share Napisano 8 Lipca 2018 A i jeszcze takie pytanie. Czym w praktyce różni się AF 189 od AS 186?? Ogólnie rzecz biorąc, kompresory oznaczone jako AF maja dodatkowy wentylator chłodzący blok z tłokiem. Zdarzają się od tego wyjątki: AS 316 ma 2 wentylatory chłodzące blok z tłokiem. Sam posiadam taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 8 Lipca 2018 Super Moderator Share Napisano 8 Lipca 2018 @active a mój jakoś nie, napompował 2 komory basenu ;) 2,1x1,3 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi