Ipkinss Napisano 24 Sierpnia 2013 Share Napisano 24 Sierpnia 2013 Czołem! Zamieściłem na swoim blogu in-boxa żywicznego modelu PWS-5 2t i pomyślałem, że również Kolegom może się on kiedyś przydać Ogólnie zestaw wygląda na całkiem dobry, ale brak blaszki fototrawionej nieco osłabia ten odbiór. Niektóre elementy trzeba będzie wykonać samemu. Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Z ciekawości porównałem swój egzemplarz (kupiony kilka lat temu) i stwierdzam że formy się powoli kończą - mój egzemplarz jest "czystszy". Nie żebym reklamował zestaw ale jeśli ktoś planuje jego zakup to niech się pospieszy - za jakiś czas odlewy będą wyglądały gorzej. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 Acha, szukanie dziury w całym. A ten druk trzyma wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi