Desaxe Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Pokażę pojeździk, który zmajstrowałem do gier bitewnych w 2004 roku i przemalowałem w 2007, gdy umiałem już malować figurki, ale pojazdów dopiero się uczyłem Taka wprawka do budowy modeli historycznych pojazdów. Dowaliłem mu więc trochę na próbę obić i pigmentów (przerysowane nieco, wiem - ale to pojazd świeżo po bitwie z Obcymi na odległej planecie, więc ma prawo być styrany). Transporter jest długi na 11,5 cm, a stojący człowiek ma w tej skali 28mm (gra Warhammer 40000). Nie mam czasu na gry od dawna, więc takie czołgi i figurki sobie czasem do gablotki pobuduję i pomaluję... po więcej z tematu zapraszam do galerii figurek z tej serii: GALERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Brakuje mi troszkę rozjaśnień na płaskich elementach i zdaje się wash'a niet. Ale jako wózek treningowy to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 25 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Wash poszedł w kilka zagłębień tylko, dopiero w nim eksperymentowałem wówczas, kolejne wózki z armii wyszły już lepiej - fotki wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 27 Sierpnia 2013 Share Napisano 27 Sierpnia 2013 Całkiem ładna Rhinówka. W zamierzchłej przeszłości, gdy jeszcze bawiła mnie gra w WH40000 miałem Leman'a Russ'a, Predatora i Anihilatora ale zawsze wkurzały mnie pojazdy marines malowane jednolicie na "krzykliwe" kolory, więc swoje pomalowałem w drugowojenne kamuflaże Tylko jedna uwaga na koniec - jest osobny dział dla modeli SF Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2013 Tylko jedna uwaga na koniec - jest osobny dział dla modeli SF Pozdrawiam. Trochę się zagapiłem, bo więksozść moich modeli to dział pojazdy i wyrażam samokrytykę Mod proszony o przeniesienie wątku do właściwego działu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 27 Sierpnia 2013 Share Napisano 27 Sierpnia 2013 Trochę sponiewierany ku Wiecznej Chwale Imperatora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 27 Sierpnia 2013 Share Napisano 27 Sierpnia 2013 Obicia wyszły bardzo fajnie. Muszę bardziej sponiewierac swoje Rhinoski i Land Raidera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Odwiedź cytadele.pl bo tam głównie o gierkach bitewnych jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 cytadela już dawno umarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raphael Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Nigdy nie grałem w Warhammera, ale zawsze jak widzę taki model to mam ochotę zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi