erolo2000 Napisano 28 Sierpnia 2013 Share Napisano 28 Sierpnia 2013 Kolejny mój wykonany model Królewski Tygrys - Front Zachodni Jesień 1944 roku..(pędzle). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lop3zpk Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 Fakt, ładny, ale gąsienice okropne. Pewnie przez firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 Sam wyrób Italerii nie jest przekonujący, preferowałbym bardziej tutaj Revella. Model jest całkiem udany lecz uważam, że dobrałeś zbyt podobne farby do kamuflażu. Powiem szczerze, że początkowo nie zauważyłem brązu jak koloru kamuflażu. Po prostu chodzi o to, że zbyt bardzo się to zlewa ze wszystkim. Liny wyglądają na niepomalowane i osobiście bym namalował mniejsze obicia. Idziesz w dobrą stronę. :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 7 Września 2013 Autor Share Napisano 7 Września 2013 "Model jest całkiem udany lecz uważam, że dobrałeś zbyt podobne farby do kamuflażu." Taki był przed 7miu laty (2006) gdy go "zrobiłem pierwszy raz nie znając tajników moderaskich - ale mi sie wtedy podobał " - Kolory były jak najbardziej OK, . Model był poprawiony(stan ostateczny jak dla mnie) w 2011 roku .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Dla mnie, model ten lepiej wyglądał sprzed liftingu mimo braku efekciarskich zabiegów, miał jakiś wyraz, a teraz model jest mdły, właśnie przez nadmierne rozmycie kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 8 Września 2013 Autor Share Napisano 8 Września 2013 Jajcarz z Ciebie . P.S Wyraz to miała płyta Kill em all ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi