Marcin1212 Napisano 11 Września 2013 Share Napisano 11 Września 2013 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawalek74 Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Bardzo ładnie wykonany model, podoba mi się poprawione wejście do kabiny, poprawione detale silnika, prądnica , te powierzchnie na kadłubie imitujące klapy itd . Po prostu super bo można by się długo rozpisywać. Ja dawno nie widziałem tak ładnie wykonanego modelu z tak szerokim opisem warsztatu. Pozdrawiam raz jeszcze, może przy twoim doświadczeniu teraz czas na wersję Ter lub cywilną :-), takie małe trio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 17 Września 2013 Autor Share Napisano 17 Września 2013 Posiadam wersję na pływakach. Lecz jeszcze jej kolej nie nadeszła. Może kiedyś jak na razie przymierzam się do P11 c z Mirage. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 Hmm, a ja nie jestem aż tak zachwycony jak przedmówcy. Dla mnie to malowanie jest ... sztuczne, widać od razy, że to model plastikowy oraz niedociągnięcia w malowaniu. Brakuje mi tego czegoś, może łosza, może śladów eksploatacji, no tego czegoś. Sorry, ale ja tak to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 27 Września 2013 Autor Share Napisano 27 Września 2013 Każdy ma prawo do swojego zdania. Malowanie może faktycznie nie jest profesjonalne ale jest dokładne i bez zakurzu. pewnie jakieś eksperymenty z filtrami dały by efekt bardziej wymierny lecz nie znam sie na tym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 27 Września 2013 Share Napisano 27 Września 2013 Może najwyższy czas pokombinować, najtańszy model np. ZST Plastyk i do dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi