Firefly Vc Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 Tym razem będzie to model relaksacyjny prosto z pudełeczka ale może tam coś poprawie we własnym zakresie.Zapraszam do śledzenia wątku pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 2 Września 2013 Autor Share Napisano 2 Września 2013 Tylko ja go sobie wykonam standardowo ale wymienię i poprawie parę rzeczy.Wiesz że można wymienić karabiny sprzężony z działem na igłę lekarską tylko zapomniałem jaki rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 2 Września 2013 Autor Share Napisano 2 Września 2013 Jak będę miał lepszy aparat to pokarze jak ja z tym sobie poradziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 15 Września 2013 Autor Share Napisano 15 Września 2013 Witam kolejna aktualizacja warsztatu.Udało mi się aparat naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 15 Września 2013 Share Napisano 15 Września 2013 Miło patrzeć na warsztat tego modelu. Mam do niego sentyment. Od niego a właściwie od wersji A5 Tamiya zaczynałem swoją przygodę z modelarstwem plastikowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 16 Września 2013 Autor Share Napisano 16 Września 2013 Miło patrzeć na warsztat tego modelu. Mam do niego sentyment. Od niego a właściwie od wersji A5 Tamiya zaczynałem swoją przygodę z modelarstwem plastikowym. Za jakiś czas też jeszcze wykonam sobie Leoparda 2 A5 .Ja zaczynałem przygodę od Stug III ausf G też Tamiya. No to pojechałeś z budową. Zostały Ci w sumie drobiazgi i malowanie. Muszę swojego podgonic Dorze to określiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 23 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2013 W końcu skończony.Teraz już tylko pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 24 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2013 Fakt ale inaczej się tego nie dało wkleić,wykonałem to według instrukcji.Tak ta wieża jest za duża ale jej front,jak na nią patrze to mi ciary po plecach przelatują jest tak groźna i tak dobrze za projektowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankrider Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 Rączki do wszystkich pojemników na kadłubie i wlewy paliwa aż proszą o wymianę na druciane, te plastikowe uszy są paskudne :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2013 Prosić się mogą ale ja już nie przewiduję ingerenci w model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2013 Sam nie wiem do czego to.Były na jednym egzemplarzu to je odtworzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi