Firefly Vc Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 Taka sama procedura jak u Leoparda 2 A6 czyli prosto z pudełka plus parę poprawek.Już zostało tylko kilka detali i do malowania.A tyle jeszcze modeli czeka na finał w szafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 Coś mi to przypomina hmmm ... . Będę zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 Lubię te pojazdy dlatego też będę kibicował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 3 Września 2013 Autor Share Napisano 3 Września 2013 Lubię te pojazdy dlatego też będę kibicował Dzięki serdeczne. Coś mi to przypomina hmmm ... . Będę zaglądał Co ci przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 3 Września 2013 Autor Share Napisano 3 Września 2013 Nic tam nie poprawiałem bo i tak tego nie będzie widać jak stanie na półce.A na konkursy nie mam zamiaru go brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 Co ci przypomina że ja też zmagam sie z CR2 , ale w innym wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 10 Września 2013 Autor Share Napisano 10 Września 2013 Prace w toku o to ich stan.W końcu wybrałem pierwowzór na którym będę się wzorował.Jeszcze trochę pracy mnie czeka nad modelem.Spróbuję odwzorować tą siatkę maskującą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 17 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2014 Zostało już tylko pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi