Czesio Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Witam Jak w temacie, czym grzać ? Próbuję zrobić oszklenie do Anakondy i już mnie szlag trafia. Nie mam pomysłu czym przygrzać tą folię, jak grzeję nad palnikiem lub w gorącym oleju to stygnie w ciągu 2 sekund i nie zdążam przełożyć na model a jak już mi się uda to powierzchnia jest nierówna i zniekształca obraz.. Niestety nie mam opalarki a suszarka do włosów jest za zimna.. Pozdrawiam Cytuj
wojtas Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 A widziales to http://www.plastikowe.pl/technika/formowanie-prozniowe-vacu. Ciezko sie tloczy przezroczyste elementy. Cytuj
Czesio Napisano 2 Września 2013 Autor Napisano 2 Września 2013 wypróbuję jutro ! Ciezko sie tloczy przezroczyste elementy. Oj tak, sprawę jeszcze utrudnia mi kształt szybek.. Cytuj
Timi Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 podjedź to dam Ci opalarkę, którą używamy jak samochody oklejamy, ma regulowana temperaturę itp Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi