misioptys Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2013 Te rury jeszcze przymocuje do deski to powinno dac efekt 'przejscia' A mocowac pasy chce do tej poprzecznej rury nad zbiornikiem paliwa. A Espumisan próbowałeś? Podobno dobry jest na wiatry Teraz to wam sie przyda bo idzie do was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 6 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2013 Wnetrze zmontowane! Mysle ze jest ok, ale ocene pozostawiam wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Wygląda ok ale wydaje mi się że brakuje w tyle klatki kilku "rurek" poprzecznej i coś w rodzaju "x", mogę się mylić ale nie przeszła by atestu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Masz rację, brakuje. Możesz jeszcze zrobić siatkę na kaski. Fajnie to wygląda i jest mocowana do tylnej części klatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Misioptysiu o apartycji fiata125, a ja widzę, że bak (to jest chyba) przemalowany na srebrno Bardzo ładnie teraz się prezentuje, nie miałem serca czepiać się strasznie niekryjącego na tym elemencie białego (pewnie to był podkład, a ja to brałem za finalny efekt...) Pozdrawiam, serducho wkładasz i widać to w modelu! P.S. Podejrzewam, że klatka może być dobra http://www.bublewicz.pl/_photo/_galeria/1991_elmot_003.jpg (znalezione na szybko u wujka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 7 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2013 Misioptysiu o apartycji fiata125 Musze miec taki avatar, bo gdybym wstawil swoje zdjecie to forum musialoby byc 18+, bo bym dzieci straszyl Co do klatki bezpieczenstwa to najbardziej podpieralem sie tym filmikiem z YT i z tego co widze to najwyzej brakuje mi tej poprzecznej rurki, do ktorej dolaczone sa poziome wzdluz drzwi. (a te swiadomie pominalem). Pamietajcie, ze klatki z lat 80 roznily sie znacznie od wspolczesnych 'pajakow'. Możesz jeszcze zrobić siatkę na kaski Nawet nie wien jak to ustrojstwo wyglada nie miałem serca czepiać się Trzeba bylo, krytyka pomaga serducho wkładasz i widać to w modelu! Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 Tak na szybko http://www.rallyshop.pl/galerie/s/siatka-na-kaski_7064.jpg http://www.rallyshop.pl/galerie/s/siatka-na-kaski_2907.jpg http://www.rallyshop.pl/galerie/s/siatka-na-kaski-omp_11301.jpg Oto one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 7 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2013 Dzieki za zdjecia. Wszystko fajnie, ale... Na tym wspomnianym filmiku nie widac nigdzie takiej siatki. Ulozenie pasow uniemozliwia mi w tej chwili wpasowania tego bez wielkich ingerencji, a nie chce teraz na koniec zepsuc tego co mi sie udalo. Dzieki wiec za sugestie, ale jednak sobie te siatke podaruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 Spoko twój model. Ja tylko zapytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 zastarzał w kształcie litery X pojawil sie w przepisach dużo później niż czas obejmujący pierwszą sierrę Mańka na tym zdjęciu widać pojedyńczy zastrzał biegnący od lewej strony do prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 9 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2013 Spoko twój model. Ja tylko zapytałem Ale ja sie ciesze , kazdy wklad jest dobry i pomaga pojedyńczy zastrzał biegnący od lewej strony do prawej A jak jak zwykle po swojemu i chyba przed lustrem to robilem I mala fotka z postepow: I to chyba juz jeden z ostanich postow w warsztacie, wkrotce galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 Podoba się Jak będziesz robił galerię to mam prośbę. Wrzuć centralne foty przodu i tyłu, z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 16 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2013 Koniec projektu Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi