bartek532 Napisano 14 Września 2013 Share Napisano 14 Września 2013 Witam. Czy ktoś z was posiada te kalki do Herculesa? Czy opłaca się je kupowac? http://allegro.pl/modelmakerdecals-d72010-c-130-w-polsce-nowosc-i3530646742.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 14 Września 2013 Share Napisano 14 Września 2013 Kupiłem kiedyś kalki do MiG-21 bis 1/48 tej firmy,byłem bardzo rozczarowany jakością, jakoś nie mam odwagi położyć tego na model. Ostatnio otrzymałem kalki do SU-7 1/72 całkiem inna bajka w stosunku wcześniejszego zakupu. Oczywiście na plus Ale to moja prywatna opinia. Pozdrawiam. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Września 2013 Share Napisano 14 Września 2013 Mam te kalki. Moim zdaniem firma zrobiła wielki skok jakościowy od czasu wydania pierwszych arkuszy. Na kalkach do Herka nawet małe godła poszczególnych samolotów są ostre i wyraźne. Niestety, nic nie napisze o tym jak się kładą, jak współpracują z płynami, jakie są grube itd, bo jeszcze tego nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek532 Napisano 15 Września 2013 Autor Share Napisano 15 Września 2013 Dzięki wszystkim za odpowiedź, jednak chyba zaryzykuje i kupie. Jeśli mówicie że firma zrobiła postęp... W końcu to nie duży wydatek. Jeśli okażą się w miarę dobre zakupie także do innych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Września 2013 Share Napisano 15 Września 2013 Jeśli chcesz, mogę zrobić fotki i podesłać na maila. Daj znać na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi