Peter_D Napisano 15 Września 2013 Share Napisano 15 Września 2013 Czołem Chciałbym się pochwalić moim ostatnim stworzeniem. Jest to figurka Iron Mana Mk. III z firmy Knight Models. Niestety jakość nie jest idealna. Odlew miał sporo porów i trzeba było sporo szlifować. Część, w newralgicznych miejscach zostało. Malowane humbrolami, revellami, złotym Vallejo, lakierem przeźroczystym i washowane przez Games Workshop. Aaa muszę dodać, że ja osobiście jestem zadowolony z wykonania. Jest to moja pierwsza figurka ever Zapraszam do oceny Więcej fotek pod adresem: http://galaxykits.com/forum/viewtopic.php?id=624&title=iron_man_mk_iii_-_70mm_-_knight_models.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 15 Września 2013 Share Napisano 15 Września 2013 Bardzo fajny figurek Zwłaszcza jak na pierwszą figurkę Jedyne nad czym byj jeszcze nieco przysiadł to oczy, brak im nieco tego błysku, złoszuj je czarnym lekko i dodaj małe białe kropeczki robiące za odbłyski światła - roboty niewiele a efekt fajny Można by dać mu też ponownie czarnego washa na brzuszne panele - odetnie się pancerz na piersi od elementów pancernych gaci na dole - ale to już tylko moje "widzimisię" A tak dla ćwiczenia warsztatu figurkowego to polecam prace tego gościa (w linku właśnie Iron Mana zrobił): http://www.forum.modelarstwo.org.pl/viewtopic.php?f=69&t=52036 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Hej Ostatnio widziałem tą figurke do nabycia od Dragona, cały czas mi chodzi po głowie żeby przerobić na Marines przyszlości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Dla mnie trochę grubo położona farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi