luśnia Napisano 22 Września 2013 Napisano 22 Września 2013 Witam o to foty Tatry t-18 1:35 Model z żywicy. .Polska posiada wa rodzaje kalek : "ŻUK" i "OSA" w sumie wie wersje kolorystyczne ,będzie również wersja niemiecka. Model posiada metalowe koła i osie ,skobel na kłódkę jak i orzełek są trawione,ckm Hotchkiss metalowo-żywiczny.Całość w cenie 320 zł . Link o strony: http://www.armorymodel.eu/ Cytuj
skala72 Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 Wreszcie Bardzo ładnie się prezentuje. Cytuj
skala72 Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Normalna cena, jeżeli chodzi o model z żywicy (+PE/WH) w skali 1/35. Nie wiem czemu się tak dziwisz. Cytuj
KrzychuP Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Może to glupie pytanie ale czy model jest od razu z torami i podkładem kolejowym,czy trzeba osobno dokupić ,jaki jest czas realizacji tak mniej więcej? Cytuj
luśnia Napisano 1 Października 2013 Autor Napisano 1 Października 2013 Tory trzeba sobie osobno do kupić.Co do czasu realizacji w tej chwili nie więcej jak 14 dni. Cytuj
luśnia Napisano 8 Października 2013 Autor Napisano 8 Października 2013 No cóż .. postanowiliśmy dodać jednak nie wielką podstawkę postaci krótkiego torowiska cały zestaw wygląda teraz tak. Cytuj
skala72 Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 Bomba, druga wersja mnie zaskoczyła, nic nie mówiłeś Cytuj
figfan Napisano 12 Października 2013 Napisano 12 Października 2013 Powodzenia w sprzedaży... Chętnie bym zmalował ale cena zaporowa jak za takie pudełeczko Cytuj
skala72 Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Widzę, że nie została pokazana zawartość pudełek, co moim zdaniem jest dość ważne dla osób kupujących te droższe modele, ale nie koniecznie. PS. 1. Co do życzeń, to ja bardzo dziękuję. PS. 2. Jak by co, w sklepiku jeszcze są modele i można je osobiście poznać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi