Boros Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Czy ktoś może mnie nakierować na kolory których będę potrzebował do robienia zacieków? Chodzi mi mniej więcej o taki efekt. http://www.airliners.net/photo/Germany---Air/Eurofighter-EF-2000-Typhoon/2263833/L/&sid=598c1507b36f1735b608bb1e3e00acf2 Mam wątpliwości czy użycie samego czarnego będzie dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Jezeli satysfakcjonuje Cie taki efekt jak na zdjeciu. To wykonalem to za pomoca plynow ProModeller i Cytadel [oba specyfiki sa do brudzenia modeli] oraz Sidolux'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 23 Września 2013 Autor Share Napisano 23 Września 2013 A gdzie można kupić takie specyfiki? Farby olejne MiG czy Ak nie można wykorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 24 Września 2013 Share Napisano 24 Września 2013 Plyny ProModeller kupilem w UK, Cytadel mozna kupic w kraju w sklepach z farbami do warhamersow [prosze o wybaczenie jesli zle napisalem]. Ja uzywam Black Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi