semper Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 Witam. Od dluzszego czasu szukam tego modelu (su-85b) i jakos nie mogę go nigdzie znaleść. Zna ktoś jakąś firme co produkuje ten model?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 SU-85b czyli pomysł z WOT-a, podwozie Su-76 z armatą 85 mm? Nie było takiego pojazdu to i modelu nie ma o ile się orientuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 Przez WoTa mamy teraz tylu fanów SU-85B OKB Grigoriov robi T57 HT, a Trumpeter wpuści JS-4. Co do samego SU nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semper Napisano 26 Września 2013 Autor Share Napisano 26 Września 2013 Ehhh, myslalem ze w wocie maja prawdziwe modele czolgow xD trudno, bo wydawal sie calkiem ciekawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 27 Września 2013 Share Napisano 27 Września 2013 Chyba żeby spróbować sklecić coś z SU-76 i lufy kalibru 85 mm. W 1:72 SU-76 robi Unimodels, lufy metalowe do różnej maści armat 85 mm też są dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semper Napisano 27 Września 2013 Autor Share Napisano 27 Września 2013 skala 1:72 nie odpowiada mi, wole 1:35 i z tego co widzialem robi go MiniArt. Problem w tym ze ma oznakowania niemieckie a nie sowieckie;/ ale to najmniejszy problem. Gorzej z tym ze nieznam tej strony i nie wiem czy ona jest pewna. http://www.sklep.tankmodels.pl/miniart/3497-jagdpanzer-su-76-r-w-crew.html moze ja ktos zna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi