bahamut24 Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Przedstawiam Messera, którego ostatnio udało mi się skończyć. Jest to pierwszy model na którym zastosowałem technikę preshadingu , jednak jest on mało widoczny z powodu źle malowanego kamo. Powinienem malować bardziej transparentnymi warstwami, tak mi się wydaję. Kolor jasnego kamo powinien być trochę jaśniejszy. Ogólnie model był średni, trochę szpachli musiałem użyć i wydechy odlane odwrotnie . Na początku chciałem zrobić podstawkę jednak skopałem oszklenie . Modele potraktowałem washem z olejnego talensa, trochę przybrudziłem suchymi pastelami i utrwaliłem white spiritem . Stukas wyszedł mi lepiej ale ten model stanie obok na półce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Kabinka psuje rzeczywiście efekt. Wydaje mi się, że ten pasek kamuflażu za kabiną do ogona jest sporo za wąski. Maszt anteny spróbuj jakoś wyprostować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi