Christophorus21 Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Tak jak w temacie. Wypraski to dawny Matchbox... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 Można prosić ostre zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 2 Października 2013 Share Napisano 2 Października 2013 Ten zestaw Revella, to chyba stary dobry Matchbox?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 3 Października 2013 Autor Share Napisano 3 Października 2013 Dokładnie. To stary Matchbox... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Października 2013 Share Napisano 3 Października 2013 Ja szukam M7 HMC 105mm / "Priest" z Matchbox'a (nr.kat. PK-89) w oryginalnym opakowaniu, aktualnie Revell 03216. Jak dobrze sobie przypominam - mogę się mylić, to to był mój pierwszy "zachodni" model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi