M.A.V. Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 Witam, mam pytanie związane z modelami firmy HobbyBoss w skali 1:350 (nie wiem czy to dobry dział na ten wątek) Firma wypuściła dwa: Typ 035 oraz Typ 033. Jak wiadomo to chińska wersja radzieckich okrętów projektu 633 (ROMEO). Czy ktoś z forumowiczów próbował przerobić je na oryginalną wersję radziecką? Interesuje mnie czy dużo trzeba przy tym pracy, bo nigdzie nie widziałem modelu 633 w tej skali, a z dostępnych w internecie zdjęć wygląda na to, że w przypadku Typu 033 jest on bardzo podobny do 633. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Lipca 2014 Autor Share Napisano 20 Lipca 2014 wrzucam ciekawostkę w tym temacie bo pasuje, a nie ma co zaśmiecać i zakładać nowy Ciekawy reportaż fotograficzny z inspekcji Kim Dzong Una na pokładzie okrętu podwodnego (chiński Typ 033 - ex ROMEO): http://www.ssbn.pl/kim-dzong-un-na-pokladzie-okretu-podwodnego-numer-748/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 20 Lipca 2014 Share Napisano 20 Lipca 2014 ...ciekawą konwersją jest - Type 033G Wuhan Class - pewnie z przerobieniem Typa na Romeo większych problemów nie będzie wszak,budowane były na podstawie rosyjskiej dokumentacji.... U mnie dy-on typków czeka na wolne moce przerobowe pzdr. http://topwar.ru/8112-spisana-poslednyaya-bolgarskaya-podvodnaya-lodka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harry Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Interesuje mnie czy dużo trzeba przy tym pracy, bo nigdzie nie widziałem modelu 633 w tej skali, a z dostępnych w internecie zdjęć wygląda na to, że w przypadku Typu 033 jest on bardzo podobny do 633. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi