wuwumaster Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 Jako zadeklarowany Kometofil z wielkim entuzjazmem przyjąłem informację o nowym modelu MENG MODELS, wprawdzie ja twardo trzymam się skali 1:72 ale po obejrzeniu zdjęć wyprasek chyba zrobie wyjątek... elegancki kokpit, dwie wersje makiet uzbrojenia wraz z imitacjami węzłów mocowań skrzydeł które przy nich występowały, makieta silnika, demontowalny ogon ze strukturą wewnętrzną, makieta głównego zbiornika paliwa wraz z wręgami i przegrodami, zdejmowane elementy poszycia, porządnie wykonana wnęka mechanizmu płozy (co do samego mechanizmu mam pewne obiekcje...) tak się składa że znam sporo zdjęć z remontu Kometów i mocno na plus zaskoczyło mnie takie odwzorowanie wewnętrznych bebechów. więcej tu : http://www.hyperscale.com/2013/reviews/kits/mengqs001reviewbg_1.htm pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi