GTiStyle Napisano 30 Maja 2015 Share Napisano 30 Maja 2015 Wiadomo może co z zawieszeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Maja 2015 Autor Share Napisano 30 Maja 2015 Wiadomo może co z zawieszeniem? Ale co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 30 Maja 2015 Share Napisano 30 Maja 2015 Od samego początku przeglądałem Twój warsztat i na początku zainteresowałem się blaszkami, które ciężko znaleźć w PL ale dałem radę. W pewnym momencie poruszony został temat zawieszenia by je zmienić bo to co jest w tym modelu nie fajnie wygląda. Aber podobno jest za krótki dlatego z niecierpliwością czekam na rozwiązanie tego problemu (bądź też go olanie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Maja 2015 Autor Share Napisano 30 Maja 2015 Dam jakieś sprężyny, wahacze są wycięte z tego co zaproponował Revell, a dalej to zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 30 Maja 2015 Share Napisano 30 Maja 2015 Zatem Milordzie... Czekam i podglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi