Dumo Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Na pierwszy rzut oka Model sprawia miłe wrażenie Jednak mam małe ale, po co nakleiłeś tyle kalkomani np. na tyle jedne wykluczają drugie - tablice na chlapczach oznaczają, że jest to pojazd samochodowy jednoczłonowy, natomiast trójkąty i tablca na zdrzaku, że jest to zespół pojazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Września 2007 Autor Share Napisano 18 Września 2007 To jest moja bodajże 2 ciężarówka miałem odpał na punkcie naklejek teraz dla mnie też to wygląda szajsko ale już tak zostało a te kalki z zestawu Italeri 1:24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Mi się podoba Tak jak tornado powiedział trochę za bardzo oblepiony nalepkami Powiesz mi tylko, jak zrobiłeś otwierane drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Hmm no jak na drugi twój model to spoko tylko tak jak koledzy powiedzieli że za dużo tych "nalepek" i na dole ta rura z halogenami jakoś tam nie pasuje może trochę wyżej ? I coś mi te lusterka nie pasują ale nie wiem jakie są naprawdę w tym modelu ale wydaje mi się że te inne. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Września 2007 Autor Share Napisano 18 Września 2007 No to tak drzwi kroiłem bo oczywiście italerka nie pomyślała że służą one do otwierania się. Lusterka w oryginale rzeczywiście są inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Ładny model, choć troszkę zadużo stuningowany, ale warzne, żeby tobie się podobał. Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi