skell Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Kontynuując przygodę modelarską z Warhammerem 40000. Wziąłem się za poważniejszy temat niż Astrates. Na warsztat trafił Sciborowy Archangel, którego zaadaptowałem do roli Sanguiniusa, prymarchy Krwawych Aniołów. To moja pierwsza praca z żywiczną figurką, jej malowanie było czystą przyjemnością. Malowałem farbami Vallejo Game Color i Citadelami. Proszę o łagodny wymiar kary. Pozdrawiam skell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Dobrze widzieć figurki z mojego ulubionego Warhammera 40000 - Sanguinus Ci ładnie wyszedł, pocieniowałbym jeszcze nieco skrzydła i dał mocniejszy wash na zbroję, ale to drobiazgi i moje widzimisię ogólnie jestem bardzo na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi