ireneusz Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 Witam,chciałbym przedstawić mój ostatni ,,ulepek''-P-47D z zestawu Academy+kokpit +wnęki Airesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Ładny "dzbanek" ulepiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Fajnie wyszły otarcia farby na czarnych pasach No i ogólnie model bardzo przyjemny, ładnie zmajstrowany i pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Nie podoba mi się gwiazda na prawej połówce kadłuba, wygląda, jakbyś strasznie się z nią męczył. Ta z drugiej strony też nie siadła najlepiej. Czarne pasy wyszły bardzo dobrze. Jaką farbką (producent) malowałeś osłonę silnika na żółto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireneusz Napisano 1 Listopada 2013 Autor Share Napisano 1 Listopada 2013 Witam,rzeczywiście gwiazdy na kadłubie to największy mankament.Popękały po nałożeniu na model a zauważyłem to na następny dzień,maska malowana Revellem Matt15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi