hiwis Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Witam. Winietka/dioramka wreszcie ukończona, parę fotek udało się zrobić. Wyszło jak wyszło. Wszelka krytyka bardzo mile widziana. Dziękuję za uwagę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.Watson Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Hmmmm.... Chętnie się wypowiem. Ale wstaw lepsze zdjęcia. Naprawdę "Cienko" widać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted November 11, 2013 Author Share Posted November 11, 2013 Postaram się o jakieś lepsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumowy01 Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Zdjęcia zdjęciami. Widziałem na własne gały jeszcze na etapie prac i powiem szczerze że bardzo fajnie wygląda. Brawo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Faktycznie zdjęć mogło by być trochę więcej . Co do modelu: Pojazd w rzeczywistości miał około 3 metrów wysokości, błotniki na wysokości około 1,5 metra, więc w jakie wjechał błoto, że ma je ( w sporych kawałkach) na wysokości ponad 1,5 metra? Lepiej wyglądało by chyba popryskanie go błotem, a nie nakładanie całych kawałków na model. Takie mam zdanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted November 15, 2013 Author Share Posted November 15, 2013 Mierzu -> pojazd w zasadzie jest pozbawiony błotników, osłon gąsienic ale może faktycznie trochę za duże te grudy błota (takie zdjęcia jeszcze to wyolbrzymiają), przy następnym postaram się to zrobić bardziej subtelnie. Jak wspominałem postaram się jeszcze o lepsze zdjęcia. Dzięki za uwagę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Mierzu -> pojazd w zasadzie jest pozbawiony błotników, osłon gąsienic ale może faktycznie trochę za duże te grudy błota Nigdzie nie napisałem, że Twój ma błotniki. A chodzi jak najbardziej o te grudy właśnie. Sama diorama jednak zacna jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts