hiwis Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Witam. Winietka/dioramka wreszcie ukończona, parę fotek udało się zrobić. Wyszło jak wyszło. Wszelka krytyka bardzo mile widziana. Dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 11 Listopada 2013 Share Napisano 11 Listopada 2013 Hmmmm.... Chętnie się wypowiem. Ale wstaw lepsze zdjęcia. Naprawdę "Cienko" widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 11 Listopada 2013 Autor Share Napisano 11 Listopada 2013 Postaram się o jakieś lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 15 Listopada 2013 Share Napisano 15 Listopada 2013 Zdjęcia zdjęciami. Widziałem na własne gały jeszcze na etapie prac i powiem szczerze że bardzo fajnie wygląda. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 15 Listopada 2013 Share Napisano 15 Listopada 2013 Faktycznie zdjęć mogło by być trochę więcej . Co do modelu: Pojazd w rzeczywistości miał około 3 metrów wysokości, błotniki na wysokości około 1,5 metra, więc w jakie wjechał błoto, że ma je ( w sporych kawałkach) na wysokości ponad 1,5 metra? Lepiej wyglądało by chyba popryskanie go błotem, a nie nakładanie całych kawałków na model. Takie mam zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 15 Listopada 2013 Autor Share Napisano 15 Listopada 2013 Mierzu -> pojazd w zasadzie jest pozbawiony błotników, osłon gąsienic ale może faktycznie trochę za duże te grudy błota (takie zdjęcia jeszcze to wyolbrzymiają), przy następnym postaram się to zrobić bardziej subtelnie. Jak wspominałem postaram się jeszcze o lepsze zdjęcia. Dzięki za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 15 Listopada 2013 Share Napisano 15 Listopada 2013 Mierzu -> pojazd w zasadzie jest pozbawiony błotników, osłon gąsienic ale może faktycznie trochę za duże te grudy błota Nigdzie nie napisałem, że Twój ma błotniki. A chodzi jak najbardziej o te grudy właśnie. Sama diorama jednak zacna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi