Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ładny, nie przesadzony, ciekawy kolor. Ja na początku też nie przepadałem za takimi kołami ale powoli się do nich przekonuje Czy takie ustawienie kół ma swoją jakąś specjalną, profesjonalną nazwę?

Napisano

Nazywa się to negatyw. Tu jest dość spory chociaż widziałem już koła w pochyleniu 45 stopni. Ładny model. Lakier super jak i koła.

• 2 weeks later...
Napisano

Koła psują cały efekt. Nie ma to jak samochód z drogi zdjęty a nie jakieś kosmos felgi ze zlotów napaleńców czy innych "palaczy gum" Do mnie to nie przemawia. Coraz częściej widzę takie felgi w modelach i dla mnie to żenada i syf. Ale to moje zdanie

Napisano

Falarek fajnie że dodałeś że to twoje zdanie, bo jak dla mnie to wygląda super.

Jestem jednym z tych napaleńców co śmigają na takie zloty (albo raczej jeździli bo zostałem tatą i niektóre rzeczy musiały iść na bok) i tu się z tobą nie zgodzę. W dodatku obrażasz takich jak ja pisząc takie śmieci jak w poście wyżej.

Polecam ci się wybrać na taki spot/zlot i zobaczyć na czym to polega, poznać kilku ludzi którzy bawią się przy tym świetnie.

Jeśli zlot trwa kilka dni, a zazwyczaj tak jest to auta wcale nie są na pierwszym planie tylko ci którzy się znają z for i mają okazję raz na jakiś czas się spotkać i pogadać w realu.

Fakt że różnego typu konkursy czy nawet ustawki na lotniskach są. No bo to między innymi po to jest organizowane aby pokazać innym co się pomodziło przy autach.

Jakub w nissanie fajnie wyszedł ci IC i wydech.

Czekam na więcej prac i lepsze fotki.