jakub476 Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 Więcej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mradams33333 Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 Bardzo ładnie , no ale te kółka to chyba kwestia gustu Model lakierowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterJanek Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 Model i lakier ładny, co do gleby i kół to sprawa osobista, fakt że koła wyglądają dość nienaturalnie, aż się nasuwa pytanie: czy to pojedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 14 Listopada 2013 Autor Share Napisano 14 Listopada 2013 Mało widzieliście. :P W Japonii to standard: http://www.stancenation.com/2013/11/11/gso-cup-vol-9-final-photo-coverage-part-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 Mało widzieliście. :PW Japonii to standard: http://www.stancenation.com/2013/11/11/gso-cup-vol-9-final-photo-coverage-part-2/ Wszystko cacy, tylko gdzie wystająca felga? Poszedłeś na łatwiznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 Ładny, nie przesadzony, ciekawy kolor. Ja na początku też nie przepadałem za takimi kołami ale powoli się do nich przekonuje Czy takie ustawienie kół ma swoją jakąś specjalną, profesjonalną nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 15 Listopada 2013 Share Napisano 15 Listopada 2013 Nazywa się to negatyw. Tu jest dość spory chociaż widziałem już koła w pochyleniu 45 stopni. Ładny model. Lakier super jak i koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 25 Listopada 2013 Autor Share Napisano 25 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 26 Listopada 2013 Share Napisano 26 Listopada 2013 Koła psują cały efekt. Nie ma to jak samochód z drogi zdjęty a nie jakieś kosmos felgi ze zlotów napaleńców czy innych "palaczy gum" Do mnie to nie przemawia. Coraz częściej widzę takie felgi w modelach i dla mnie to żenada i syf. Ale to moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 26 Listopada 2013 Share Napisano 26 Listopada 2013 Falarek fajnie że dodałeś że to twoje zdanie, bo jak dla mnie to wygląda super. Jestem jednym z tych napaleńców co śmigają na takie zloty (albo raczej jeździli bo zostałem tatą i niektóre rzeczy musiały iść na bok) i tu się z tobą nie zgodzę. W dodatku obrażasz takich jak ja pisząc takie śmieci jak w poście wyżej. Polecam ci się wybrać na taki spot/zlot i zobaczyć na czym to polega, poznać kilku ludzi którzy bawią się przy tym świetnie. Jeśli zlot trwa kilka dni, a zazwyczaj tak jest to auta wcale nie są na pierwszym planie tylko ci którzy się znają z for i mają okazję raz na jakiś czas się spotkać i pogadać w realu. Fakt że różnego typu konkursy czy nawet ustawki na lotniskach są. No bo to między innymi po to jest organizowane aby pokazać innym co się pomodziło przy autach. Jakub w nissanie fajnie wyszedł ci IC i wydech. Czekam na więcej prac i lepsze fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi