Dorotka Napisano 16 Listopada 2013 Share Napisano 16 Listopada 2013 Czołem! Miałem co prawda warsztatu nie z tym samochodzikiem nie otwierać ale co mi tam Model w wersji prosto z pudełka, bez dodatków za wyjątkiem stickerów, bo kalkomanie do niczego się nie nadają. Wersja kolorystyczna też z pudełka. Na tę chwilę położony żółty lakier. W drugiej kolejności pójdzie kolor czarny, gloss i matowe nadkola. Jak zauważycie babole, albo jakieś niedociągnięcia walcie śmiało. Pozdrawiam P.S. Wlot powietrza na masce będzie jeszcze domalowany - na tę chwilę to osobny element. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 16 Listopada 2013 Share Napisano 16 Listopada 2013 Skoro mówisz o babolach to przedni zderzak Czekam na dalszy postęp prac. Twój warsztat jest ciekawy i zawsze czegoś nowego można się nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Listopada 2013 Autor Share Napisano 16 Listopada 2013 Skoro mówisz o babolach to przedni zderzak Ale co "przedni zderzak"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 16 Listopada 2013 Share Napisano 16 Listopada 2013 hEy. Wlot powietrza na masce nie wygląda najlepiej, tzn. chodzi mi o jego dopasowanie względem maski i kolor jakby inny wpadający w zieleń, ale to być może wina zdjęcia. Wiem że się czepiam ale sam tego chciałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Listopada 2013 Autor Share Napisano 16 Listopada 2013 hEy. Wlot powietrza na masce nie wygląda najlepiej, tzn. chodzi mi o jego dopasowanie względem maski i kolor jakby inny wpadający w zieleń, ale to być może wina zdjęcia. Wiem że się czepiam ale sam tego chciałeś P.S. Wlot powietrza na masce będzie jeszcze domalowany - na tę chwilę to osobny element. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 16 Listopada 2013 Share Napisano 16 Listopada 2013 Na środku jest jakiś syfek i jakby rysa, chyba że to wina foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Listopada 2013 Autor Share Napisano 16 Listopada 2013 Na środku jest jakiś syfek i jakby rysa, chyba że to wina foto Hi, hi.... Nie wie i teraz nie sprawdzę, bo zamaskowałem już do malowania czarnym Ale będę pamiętał, dzięki za zwrócenie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 16 Listopada 2013 Share Napisano 16 Listopada 2013 Ostatnie zdjęcie (tył kasty) w prawym rogu widoczne jest nie doszlifowane szew od wypraski:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Listopada 2013 Autor Share Napisano 16 Listopada 2013 Ostatnie zdjęcie (tył kasty) w prawym rogu widoczne jest nie doszlifowane szew od wypraski:-) No tak masz rację, z tym że na górę idzie dach a sam słupek doszlifowałem teraz, przed położeniem na niego czarnego koloru. Dzięki za czujność ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 16 Listopada 2013 Share Napisano 16 Listopada 2013 Czuje się jak w prawdziwej lakierni Tylko że modele bardzo często są o wiele lepiej pomalowane niż fury które wychodzą z profesjonalnych zakładów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Listopada 2013 Autor Share Napisano 16 Listopada 2013 Bez przesady... Zobaczymy jak wyjdzie czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Listopada 2013 Autor Share Napisano 17 Listopada 2013 Pierwsze warstwy czarnego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shakal84 Napisano 12 Lipca 2014 Share Napisano 12 Lipca 2014 heh i na warstwach sie skończyło :X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Lipca 2014 Autor Share Napisano 12 Lipca 2014 Bynajmniej ... Walczymy dalej ale powolutku .... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diobeu Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Yyy, nie rozumiem, auto jest żółte, ale czarne, ale czerwone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilex5 Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Bo to taki kameleon, wtapia się w otoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 5 Czerwca 2015 Share Napisano 5 Czerwca 2015 co do koloru to zależy z jakiej strony światło pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi