isz007 Napisano 4 Grudnia 2013 Share Napisano 4 Grudnia 2013 Hey. Po prostu - Messerschmitt Bf 109 E-7/Trop 1:72 Airfix Pozdrawiam cdN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Dużo dobrego o tym modelu różne ludzie pisały.... Robisz Bułgara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2013 Dużo dobrego o tym modelu różne ludzie pisały.... Robisz Bułgara? Nie-Niemca, tylko jeszcze zastanawiam się nad malowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Czu to ten Bułgar co walczył nad Sofią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 13 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2013 Hey. Podczas wycinania orczyka z wypraski ułamałem pedał, próbowałem go przykleić ale i tak odpadał. Wymyśliłem że przewiercę orczyk, nawiercę pedały i połączę to drucikiem 0,4mm, tak też zrobiłem. Wynik mojej pracy cieszył mnie do momentu zrobienia zdjęć (na żywo wygląda lepiej), mimo że aparat nie jest najwyższych lotów, skutecznie ujawnia wszelkie niedoskonałości. Eh dużo pracy jeszcze przede mną. Poniżej zdjęcia. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy1987 Napisano 13 Grudnia 2013 Share Napisano 13 Grudnia 2013 Czu to ten Bułgar co walczył nad Sofią ? Tak to samolot porucznika Stojana Stojanowa z : 4.Iztrebitelen Polk, polecam jego autobiografię zatytułowaną "Messerschmitty nad Sofią" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi