fenek Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 witam kolegów zmagam się z modelem podanym w tytule i mam mały problem brakuje mi jednego elementu mianowicie tylnego włazu na wieży czy ktoś może takowy posiada(zbędny oczywiście) chętnie odkupie pozdrawiam Jacek http://www.mojehobby.pl/products/Sd.Kfz-182-King-Tiger-Porsche-Turret.html pierwsza strona instrukcji element d18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 To nawet nie tylny właz, a płyta na której właz się opiera. Nie jest trudna w dorobieniu, kawalek plastyku i kawałek rurki plastykowej (gruby wkład do długopisu itp). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 6 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2013 myślałem o tym ale dorabianie zostawiam sobie jako ostateczność zresztą nie mam i tylnej płyty i włazu często w zestawach dragona są zapasowe elementy więc chętnie bym odkupił ewentualnie myślałem o dorobieniu z masy dwu składnikowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk2000 Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 Owszem posiadam ten właz ale z zimmeritem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 9 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2013 chętnie odkupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk2000 Napisano 10 Grudnia 2013 Share Napisano 10 Grudnia 2013 No dobrze cena może 10 zł + koszt wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 10 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2013 ok podaj na pw numer konta do przelewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi