skala72 Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Myślę, że jak będziemy rozmawiać na temat modeli pancerki IWŚ z Master Box'a w jednym temacie nic się nie stanie. In-Box: Mark Mk.I Female (72002) Mam nadzieję, że ktoś zapoda zdjęcia "chłopczyka" z lepszymi zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Ciekawe jak spasowanie elementów ,jeśli na poziomie czołgów w 1/35 to sobie odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2013 Nie wiem, sama jestem ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 A wiadomo ile mają kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2013 A wiadomo ile mają kosztować? Tu masz linki do tych modeli w moim sklepie, w którym modele są po 52 zł.: - MK I "Male", Somme Battle period, 1916 - Master Box 72001 - MK I "Female", Somme Battle period, 1916 - Master Box 72002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2013 Ciekawe jak spasowanie elementów ,jeśli na poziomie czołgów w 1/35 to sobie odpuszczę. A w du..., wyłamie się i pokrzyżuje sobie plany, zrobię warsztacie, "Dziewczynka" siedzi już w plecaczku O ile nie padnę po powrocie ze sklepu, to dzisiaj jeszcze zacznę zabawiać się z nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi