Cerel Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 Witam. Pewnego wieczoru, jak grom z jasnego nieba wpadł mi do głowy pomysł na mały wielki model Od pomysłu projekt od razu zaczął przeradzać się w model. W efekcie powstał K-Wagen na tle jesiennego wzgórza Proszę o opinię Link do zdjęć w pełnych rozmiarach http://www.fotosik.pl/u/mikicerel/album/1542831 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 Świetny, choć skala trochę dziwna, ale pewnie i tak jest spory Powiedz skąd masz plany, bo ja również bym chciał takiego tyle że w 72, mam jak na razie model kartonowy w skali 1:25 i ma prawie 60 cm długości :P Ps. Wszystko łącznie z armatką od podstaw? A, i drzewku przydały by się drobniejsze gałązki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerel Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2013 Plany to wszystko to co znalezione przy pomocy google. Nie jest tego wiele, ale model bez problemu można na podstawie tego zbudować Całość jest wykonana od podstaw, włącznie z armatą A drzewo dość ciężko jest jednak wykonać w tej skali i wiem że nie wygląda to idealnie, ale była to nauka robienia drzewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 Się mi podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 "Wichrowe wzgórza"... bardzo ładny "pikuś". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 Przyjemny ci on dla oka. Mogłeś jedynie trochę go pobrudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerel Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2013 Co do brudzenia jest na nim wash, pigmenty i suchy pędzel oraz zakurzenia robione aerografem, tylko na małych zdjęciach jest to niewidoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi