Cerel Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Witam. Pewnego wieczoru, jak grom z jasnego nieba wpadł mi do głowy pomysł na mały wielki model Od pomysłu projekt od razu zaczął przeradzać się w model. W efekcie powstał K-Wagen na tle jesiennego wzgórza Proszę o opinię Link do zdjęć w pełnych rozmiarach http://www.fotosik.pl/u/mikicerel/album/1542831 Quote
Karol_Max Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Świetny, choć skala trochę dziwna, ale pewnie i tak jest spory Powiedz skąd masz plany, bo ja również bym chciał takiego tyle że w 72, mam jak na razie model kartonowy w skali 1:25 i ma prawie 60 cm długości :P Ps. Wszystko łącznie z armatką od podstaw? A, i drzewku przydały by się drobniejsze gałązki. Quote
Cerel Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Plany to wszystko to co znalezione przy pomocy google. Nie jest tego wiele, ale model bez problemu można na podstawie tego zbudować Całość jest wykonana od podstaw, włącznie z armatą A drzewo dość ciężko jest jednak wykonać w tej skali i wiem że nie wygląda to idealnie, ale była to nauka robienia drzewek Quote
skala72 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 "Wichrowe wzgórza"... bardzo ładny "pikuś". Quote
gumowy01 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Przyjemny ci on dla oka. Mogłeś jedynie trochę go pobrudzić Quote
Cerel Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Co do brudzenia jest na nim wash, pigmenty i suchy pędzel oraz zakurzenia robione aerografem, tylko na małych zdjęciach jest to niewidoczne Quote
Recommended Posts