Andrzej Godlewski Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2014 Oj nie uwierzysz ale nie tak dawno w deszczówce kobitki myły włosy , a ja będąc na spływie kajakowym piłem wodę z Bugu. Ale to było przeszło kilkadziesiąt lat temu ,teraz bym się nie odważył bo wiadomo czym by się skończyło A co do wody to pierwsze lanie, bo jak zalewałem to mi franca jakąś dziurkę znalazła i całość wciekła w dioramę ,więc przy okazji drugiego wylewania ociupinkę popróbuję co nieco przybrudzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrAdler Napisano 9 Stycznia 2014 Share Napisano 9 Stycznia 2014 Za całość wykonania 11/10 jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 16 Stycznia 2014 Share Napisano 16 Stycznia 2014 Piękna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi