Gość Napisano 13 Grudnia 2013 Share Napisano 13 Grudnia 2013 Witam!! Dziś zadam pytanie na które zapewne jest już odpowiedź ale nie mam zbytnio czasu, by przeczesywać otchłanie naszego forum, więc ufam że ktoś udzieli mi konkretnej odpowiedzi. Otóż, jakiego koloru farby użyć, by pomalować gąsienice współczesnego rosyjskiego czołgu, takiego jak choćby T-90? Dodam że nie chodzi mi o gąsienice ubłocone, zardzewiałe itp. itd. a raczej o takie , które wyglądają prawie jak nówki, ot gąski takiego czołgusia, który jedzie sobie na defiladzie w Dniu Zwycięstwa w Moskwie. Jakim kolorem pomalować takie gąsienice? Za jakikolwiek odzew z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 Ja najpierw maluje humbrolem 27003 a potem czarną farbką też emaila i robię twardym pędzlem otarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Moim zdaniem, na czarno a potem przetrzeć na sucho metalizerem Jest taka Farbka gunze właśnie do gąsek, niby czarna ale doskonale imituje metal czarny jej nr 77 nazwa Tire black Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi