kreator86 Napisano 14 Grudnia 2013 Share Napisano 14 Grudnia 2013 Witam. Zazwyczaj siedzę tylko w lotnictwie jednak postanowiłem sobie zrobić czasową przerwę od samolotów. Przedstawiam moją pierwszą figurkę Scion (sam ją tak nazwałem). Jest to figurka pochodzą z Infinity z Frakcji Aleph - Nagas Multi Sniper Rifle. Użyłem głównie akryli : Pactra jako skórzane brązowe elementy, Desert Africa Yellow, Vallejo do twarzy, oraz antracytowy szary Revella ciemne elementy ubioru, rudawy też z Revella, oraz gunmetal na karabin plus karmin na liźniecie oczu i celownika. Pierwszy raz też robiłem mini-dioramę, pierwszy raz używałem trawy Polaka. W sumie dużo tych pierwszych razy Przy figurkach zostanę na dłużej i każda kolejna powinna być lepsza od tej tutaj. Przy okazji za inspirację dziękuję użytkownikowi KędzioR_vo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi