Dood Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Witam, Oto kolejny model Plastyka, na który się porwałem. Model sklejony z pudła, bez dodatków, kalki oryginalne, malowanie aerografem oraz pędzlem, farbami Humbrol i Model Master. Zapraszam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dood Napisano 17 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2013 Zdjęcia robione były na szybko w czasie popołudniowej drzemki mojego synka więc cieszę się, że cokolwiek na nich wyszło Jeśli znajdę wolną chwilę to postaram się zrobić nowe i wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 19 Grudnia 2013 Share Napisano 19 Grudnia 2013 Zdjęcia robione były na szybko w czasie popołudniowej drzemki mojego synka więc cieszę się, że cokolwiek na nich wyszło Jeśli znajdę wolną chwilę to postaram się zrobić nowe i wrzucić. Zrób koniecznie Bardzo mi się podoba ten model samolotu, a na tych zajęciach mało widać i nie wstawiaj miniaturek. No i mam "kompleks" RWD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 19 Grudnia 2013 Share Napisano 19 Grudnia 2013 Model wygląda całkiem, całkiem, ale foty koniecznie popraw. Przy okazji nowych zdjęć pomaluj golenie, gdyż tak jak i amorki, one również były czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Przyłączam się, jedynie fotki do poprawienia. Bardzo fajnie, że wykonałeś, często zapominany(e) model(e) RWD w wersji cywilnej. ZTS rulezzzz PS. na tych modelach wychowało sie kilka pokoleń modelarzy, o Czapli nie wspominając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dood Napisano 25 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2013 Udało mi się dziś zrobić parę fotek, powinny być wyraźniejsze niż poprzednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi