xLoLeKx Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 Pamiętacie warsztat AH-IG viewtopic.php?f=86&t=41249&p=616703&hilit=Pale+Rider#p616703 Niestety moja kochana mama sprzątając mój pokój szturchnęła mojego Pale Ridera Dlatego postaram się wrzucić mój prezent gwiazdkowy a mianowicie model sprowadzony z Rosji firmy ZVEZDA Tigera I Ausf.E "T-4" 1:35(W tej skali jeszcze nie sklejałem) Może choć trochę zrekompensuję wam to straty po Pale Riderze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 [*] cześć jego pamięci ;) ból znany każdemu modelarzowi chyba, wrzucaj warsztat Tygrysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancho Napisano 28 Grudnia 2013 Share Napisano 28 Grudnia 2013 [*] cześć jego pamięci ;)ból znany każdemu modelarzowi chyba, wrzucaj warsztat Tygrysa Tak jak Desaxe mówi - było nie wpuszczać mamusi do pokoju, tylko samemu porządek ogarnąć. Działaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi