skala72 Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 Prezentuję mały inbox figurek w skali 1/72 polskiej obsługi CKMu wz.30 firmy Ścibor Miniatures. Zestaw jest już dostępny w sprzedaży. Cena: 18,50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 Fajne fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 31 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2013 Fajne fajne Też tak uważam i wreszcie figurki figurki żołnierzy Polskich, a nie coś co przypomina wojaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Adamie czy masz je już w sprzedaży? na stronie producenta ich jeszcze oficjalnie nie ma :( Czy ktoś już kupował bezpośrednio od Scibor Miniatures te figurki - jak z obsługą? Ja mam je zamówione i czekam (być może już są wysłane ale jestem na wyjeździe: ) ale chciałem domówić ten zestaw z ckm w jednej przesyłce i cisza w mailach... wcześniej korespondencja była super:( Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Mam, przecież pokazałem inbox z lady. Oba zestawy tankistów będą ponownie we wtorek (14.01). Edytowane 3 Stycznia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 (edytowane) a to sorry , nie wiedziałem że tło inboxu to Twoja lada sklepowa teraz będę wiedział trzeba będzie do Ciebie zajrzeć do tego sklepu jak będę w Wawie, jest tam jakoś blisko zaparkować? Pozdrawiam Michał Edytowane 3 Stycznia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2014 a to sorry , nie wiedziałem że tło inboxu to Twoja lada sklepowa:) teraz będę wiedział trzeba będzie do Ciebie zajrzeć do tego sklepu jak będę w Wawie, jest tam jakoś blisko zaparkować? Pozdrawiam Michał Zapraszam, zaparkować można od Zielnej, jest parking strzeżony lub na bilecik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Mam, przecież pokazałem inbox z lady. Oba zestawy tankistów będą ponownie we wtorek (14.01). Coś porąbało mi się z datą. tankiści będą we wtorek lub środę (07.01 lub 08.01). Edytowane 5 Stycznia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 Nadal Ci się rąbie... Wtorek to jest 7 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2014 Nadal Ci się rąbie... Wtorek to jest 7 stycznia faktycznie, sorry. Już poprawiłem. Wyłazi zmęczenie "materiału". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi