Kamiloss Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Witajcie, chciałem się z Wami podzielić moimi modelami, głównie w skali 1:72. http://imageshack.us/g/1/10467097/ Niestety nijak nie wiem jak umieścić tutaj zdjęcia w mniejszym rozmiarze, bo Imageshack uparcie wrzuca tutaj zdjęcia w pełnej rozdzielczości. Mam jeszcze pytanie czy jest dozwolone umieszczenie tutaj na blogu linka do mojego bloga o modelarstwie? Oczywiście na blogu nic nie zarabiam - tworzę go raczej z pasji dla innych ludzi. Edyta: 1. PZL P-7 2. Yak 1 3. SPAD XIII 4. RWD 5 5. Caudron Renault CR.714C1 Cyclone 6. P-51 7. TKS 8. Panzer 1A 9. C2P 10. Marder 3 11. IS-3 Edytowane 3 Stycznia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Stycznia 2014 Super Moderator Share Napisano 3 Stycznia 2014 To przed wrzucaniem zdjęć na imageshack, zmniejsz je do rozmiarów 800x600. Dopiero potem na forum i wtedy powinno być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2014 I jak wam się podobają moje modele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 Wiadomo, że te modele nie są na poziomie "konkursowym", ale początki są zawsze trudne do sensownej oceny. By modele wychodziły lepiej poprzeglądaj warsztaty na forum, zobacz jakich technik używają inni modelarzy i rozwiń warsztat to będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 6 Stycznia 2014 Share Napisano 6 Stycznia 2014 Jest wiele poprawiana, ale w tej skali to raczej bym już niczego nie ruszał, bo wszystko takie małe . Ale jak na początek to może być, wiadomo, że każdy kiedyś zaczynał, słuchaj kolegów i będziesz mistrzem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2014 Nowy model : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 16 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2014 I kolejny największy jaki do tej pory złożyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 16 Stycznia 2014 Share Napisano 16 Stycznia 2014 Mam propozycję. Załóż warsztat i sklej go razem z doświadczonymi modelarzami, pewnie nie jeden ci pomoże. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 16 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2014 Mam propozycję. Załóż warsztat i sklej go razem z doświadczonymi modelarzami, pewnie nie jeden ci pomoże. Pozdrawiam Tak zrobię, tylko równocześnie prowadzę też bloga, dlatego przy następnym projekcie chcę to połączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 6 Lutego 2014 Autor Share Napisano 6 Lutego 2014 No i kolejny z serii Wrzesień 1939, tym razem TK-3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 22 Lutego 2014 Autor Share Napisano 22 Lutego 2014 Kfz 13 FtF 1:72: Ford Tfc RPM 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 18 Marca 2014 Autor Share Napisano 18 Marca 2014 Shermany M4A3 Italeri skala 1:72 WZ.34 z FtF skala 1:72 Shermany zarówno M4 jak i Firefly w skali 1:100 ze startera Flames of War Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi