MWALLO Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 (edytowane) Mój nowy modelik tak na szybko .Zapraszam do oglądania- tylko 2 foto bo jeszcze nie skończony. Edytowane 27 Września 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 JA pozostawię to bez zbędnego komentarza gdyż bym seplenił po wybiciu wszystkich zębów o blat stołu ( biłem z zazdrości że ja tak nie potrafię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoleski Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Piękna sprawa. Czekam na dalsze postępy. prosimy o duuuuuuuuużo fotek. Jest czym oko nacieszyć. Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Śliczny samochód, śliczny model, śliczne fotki. Miłe, że jest tylu utalentowanych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Ale się szybkom porysowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Mógłbyś zrobić fotki na jaśniejszym tle mało widać na tych... ale furka ogólnie wporządku. Na czym się trzymają te kanistry???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 To ie kwestia tła, raczej oświetlenia, trudno z nim bywa. Kanistry chyba są sznurem przywiązane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 He He, niezłe :-)) Kanistry trzymają się na słowo honoru. Dumo spostrzegawczy jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 28 Września 2007 Autor Share Napisano 28 Września 2007 To nie kwestia tła, raczej oświetlenia, trudno z nim bywa. Kanistry chyba są sznurem przywiązane? Zdjęcia robione przy sztucznym świetle (stąd ciemnia) , a co d kanistrów to na sznur są przymocowane (takie mi się podobały:) Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 fajny ten kruppek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Ślicznie aż zabrakło mi słów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Myśle że te liny nie utrzymały by 3 kanistrów szczególnie na łącznikach ale spoko nie czepiam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Ale się szybkom porysowało włączali wycieraczki na suchych szybach :P "Chrupek" bardzo, ale to bardzo ładny czekamy na więcej "fotków" Dumo czepiasz się :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryq Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 Zamurowało mnie. Fantastyczne malowanko. Ale daj więcej fotek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 WOW. Obicia to przypadkiem nie ołówek też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi